ANSWER THE QUESTION, get VIP PRIZE !!

Someone asked my twin to be his BF.. but my twin said..


LOOOOOL

My dad is meany at this time.. XD moving the blocks to make us stuck :(
my twin said "CAAATCH MEE !!" but...


LOOOL !! OWNED ! he said catch me, but he already got caught ! LOOL

Someone asked Metty and Elle.....



QUESTION !!!

what will Metty say? *in this time
  1. I have Kids, no more
  2. Mmkay.. you;re my kid now
  3. I didn't accept ugly kid
  4. Anything else? *give your answer
Leave your answers on comment form below...
PRIZE : *Choose
  1. VIP fashion member
  2. Shortcut on every Mazes
  3. Be my friend
  4. Be my kid / sis / bro
  5. Be my GF
  6. Get 50 FOODS until 5 DAYS !!
Closed : Thursday, December 14, 2010
Don't foget to put your Pico's name

Wanna know Metty? *maybe there is an answer~♥

55 comments:

  1. Pico ID:♥Jad✞Further♥

    D-Sorry No,Were Engaged NOT MARRIED

    ReplyDelete
  2. Pico : Andrea Auriele

    Answer : C

    Prize : 2

    ReplyDelete
  3. Picoo: ¢αяσℓ~ѕιηgєя♫

    Answer : D
    " Sorry I dont feel like having sex ;D

    LMFAOO Prize: Idc :P anything but 5

    ReplyDelete
  4. Pico : Caramel Latte

    My answer : C. I didn't accept ugly kid.

    NB : I believe Meety will say like that, coz he has a bad personality... -crazy old man- lol..

    ReplyDelete
  5. C: i don't accept ugly kid

    ReplyDelete
  6. b. Mmkay.. you're my kid now ;D

    Its me ALICE UR TWINNIES GF!! loolz

    ReplyDelete
  7. pico name : Takkey

    my answer : b. Mmkay.. you're my kid now ;D

    NB : metty is santa now... she will grant all ppl wishes...!

    if i win i want be your friend or gift number 3

    ReplyDelete
  8. OE♡♥Ⓑⓐⓑⓔ♥♡™December 12, 2010 at 1:39 AM

    Hmm:
    Sorry no we don't want kids we're not even married yet
    XD

    ReplyDelete
  9. Pico name: XDLolly PopXD ... I Think that it is b) Mmkay ... you're my kid now and if i win i wanna be your daughter,gf or #6

    ReplyDelete
  10. hayley's here
    C: i don't accept ugly kid << i can imagine how metty said this hahahahaaaaa

    i want prize 6

    ReplyDelete
  11. im the girl that asked u if u can add me
    C:dont know why
    i want prize 4:I dont know why
    lol

    ReplyDelete
  12. uhh, I think it's C) I didn't accept ugly kid...?

    Ahh, I want to be right, doubt it. okay.
    Pico Name: ѕнαуиα♪

    ReplyDelete
  13. impassive_camz
    d: sorry! i do not get pregnant...i just give sperm hahahha...

    ReplyDelete
  14. or maybe Q C:I didn't accept ugly kid

    ReplyDelete
  15. answer D: click ur setting then change look 1st. i'll accept u as my kids. make sure blonde like me ok?. [HAHAHA]

    Prize : 5 :PP

    ReplyDelete
  16. pico ID : ◄¢►Luffy◄¢►

    answer : (C)I didn't accept ugly kids, because I'm ugly! if u change ur face, I let u to be my kid.

    well deries, if the answer is C, my answer is not false right? haha
    if I win, hmmm, I choose 6.

    ReplyDelete
  17. pico name : Nick_Oliver
    answer : B.Mmkay.. you're my kid now
    My reason is because Metty is good person, but i think Metty would ask to change her appearance to be better. :)

    ReplyDelete
  18. ™Ғαвℓɛя۞Isha™

    answer:d-sorry we're not ready to be parents yet

    i guess.if i win,no.3 pls

    ReplyDelete
  19. umm..
    i Pick B
    but dont kick me again if that the right question
    my pico name is Bocah D.

    ReplyDelete
  20. he should of said: hmmm i don't know, let me think in 25 more years!

    ReplyDelete
  21. pico ID : ♥ れいこん ♥

    answer : C

    prize : 4

    ReplyDelete
  22. PICO name:Natsu.Dragneel

    ANSWER:B
    but u not ugly rite

    price:ALL

    ReplyDelete
  23. He will say I have kids, no more.

    ReplyDelete
  24. my pico name is๖ۣۜ♥ⓚⓐⓘⓛⓨ๖ۣۜ♥

    ReplyDelete
  25. I pick D: I think he will say...Sorry but I'm not in the mood for personal paparrazzi today. Come back tommorrow!

    ReplyDelete
  26. My pico name for Madison is ๖ۣۜMadison๖ۣۜ

    ReplyDelete
  27. b.Mkay ur my kid
    if i win i want get 50 FOODS until 5 DAYS !!

    ReplyDelete
  28. User Name : Gaby1

    I think the answer could be B or D

    B: Mmkay.. your my kid now

    OR

    D: We aren't married!!!

    ReplyDelete
  29. i think the answer is c)i dont exept ugly kids.
    LOL ROFL LMAO

    ReplyDelete
  30. Ahhh i dont even remember wat i said XD
    I think i said D... we will make babies later :D

    ReplyDelete
  31. answer c ..

    its me..derie twinnie :D

    ReplyDelete
  32. answer : sure, now go to your room and study, kid XD

    ReplyDelete
  33. pico name:☜♫▲my。◕‿◕。☞
    hmm..
    i choose c)i didn't accept ugly kid
    cause rich with rich=very rich- poor with poor=not so rich and i think d is *sry we are not married we are just gf bf =D

    ReplyDelete
  34. prize is:.... omg i cant choose cause all to goodddddd! hmm.. prize is... is... 4. be ur kid when i am right can i call u dada? LOL

    ReplyDelete
  35. Pico name : |Nya_Chan|

    answer *maybe : D. sorry, we're not ready to be a parent's, we want to sex more.

    prize : 2

    PS : sorry if my answer is unpolite :)

    ReplyDelete
  36. pico name:™kuncong

    answer:b


    why you kick me

    ReplyDelete
  37. pico name:♡ゆうな♡ ☆ Yuuna

    My answer:c. I didn't accept ugly kid
    maybe he don't need any kid...

    Prize:1

    ReplyDelete
  38. pico name:citra adelina
    my answer:b. Mmkay.. you're my kid now
    prize:4

    ReplyDelete
  39. Pico Name is:ⓢⓞⓕⓘⓐⓁⓞⓡⓡⓐⓘⓝⓔ
    Answeris: D..
    Hmmmm uhm because metty and elle are not enganged yet uhm because they're just ugh ENGAGED!

    ReplyDelete
  40. answer: C : "i don't accept ugly kids" or "shut up, i do not accept newbies, i'm not supposed to be talking to you right now!" :D

    prize: undecided

    :)

    ReplyDelete
  41. answer D : XD


    it's wat metty just said~~~

    ReplyDelete
  42. Answer
    we only have monkey kids
    Prize:1
    Pico name:。◕‿◕Ɔʋтιɛ◕‿◕。
    Or Blog: www.cutiepico.blogspot.com

    ReplyDelete
  43. ANSWER: no sorry...
    pRize: 3
    PiCo name: ..KiN..(L)

    i dont really think theyll accept that kid..XD

    ReplyDelete
  44. HMm.. your twin is funny.. lol... hahahaha XD

    *..KiN..(L)

    ReplyDelete
  45. Pico name:angelia.P

    answer:c.
    plsss pick meee..and add me..

    ReplyDelete
  46. Pico ID: Sour Yumi: Priz: 5 Answer:Sorry i don't accept ugly kid. but we didn't married yet

    ReplyDelete
  47. Pico ID:*Angel Natsumi: Prize 3 Answer: Sorry i didn't accept ugly kid.
    i wish i won
    God Bless You...

    ReplyDelete